Krásná třicítka na jubilejním 10. ročníku Sue Ryder Charity Cup

Startovní listina je uzavřená, tréninky ve firmách jsou v plném proudu a zde je krásná, odvážná a štědrá třicítka firem, které podpoří Sue Ryder a důstojné stáří na 10. ročníku turnaje firem v malé kopané. Akce se koná 13. září 2018 ve Fotbalovém centru mládeže Strahov a to díky podpoře generálního partnera AC Sparta Praha fotbal, a.s. Záštitu nad turnajem znovu převzala Britská obchodní komora v České republice a my tajně doufáme, že záštitu převezme také bezvětrné a slunné počasí s teplotami do 25 stupňů!

První ročník Sue Ryder Charity Cup se konal v roce 2009. Tehdy se ho zúčastnilo 20 firem a některé z nich najdete na startovní listině i letos. Ten, koho s turnajem pojí také dlouhá historie, je známý televizní sportovní komentátor Stanislav Bartůšek. Na Strahově ho uvidíte a hlavně uslyšíte i letos. Z dalších statistik je pro nás nejdůležitější číslo 7 507 341 Kč. Jedná se o celkový výtěžek za 9 let konání turnaje. Letošní ročník k této částce přidá něco přes 900 tis. Kč! Tyto prostředky nám od začátku pomáhají financovat sociální služby, které Sue Ryder nabízí těm, kterým stáří začalo přinášet starosti. Jedná se o pomoc starým lidem doma, bezplatné poradenství pro širokou veřejnost, pobytovou službu, hospicovou péči a další služby.

Děkujeme všem 83 firmám, které prošly historií tohoto turnaje! Děkujeme těmto 30 týmům, které se o pohár Sue Ryder utkají v jubilejním 10. ročníku Sue Ryder Charity Cup!

1. Conseq Investment Management
2. Nadace Kooperativa
3. Česká podnikatelská pojišťovna
4. Cushman & Wakefield
5. Ernst & Young
6. CeWe Color
7. ČSOB
8. Energetický a průmyslový holding
9. MSD
10. Rádio Impuls
11. Tekro
12. Wűrth
13. Poštovní spořitelna
14. Software602
15. KPMG
16. BigMedia
17. Tefos Slaný
18. Rödl & Partner
19. Volkswagen Financial Services
20. Sodexo Pass Česká republika
21. Fotbalová asociace České republiky
22. ČEZ
23. Livesport
24. Citibank Europe
25. Deloitte Advisory
26. MetLife
27. Magistrát hlavního města Praha
28. Generali Pojišťovna
29. HSBC
30. Ricardo

Generální partner:
AC Sparta Praha

Záštita nad turnajem:
Britská obchodní komora v České republice

Mediální partneři:
Rádio Impuls, Livesport

Další partneři akce:
Agentura For Dreams, INTERPAP Office, Bowling RADAVA, Jan Becher – Karlovarská Becherovka, a.s., Yves Rocher, TISKAP, Vybavení pro akce, Karlovarské minerální vody, a.s., SABE spol. s r.o., BAPA s.r.o., Chilli Cheerleaders

Více na www.suerydercharitycup.cz
 
 

Darujte šanci
na důstojné stáří