Vintage modely ze Sue Ryder i na Dyzajn marketu

S pojmem vintage se v módě setkáváme čím dál častěji. Ve světě je tento styl jedním z nejoblíbenějších už několik let, nyní se pomalu dostává i k nám. Vintage je jakési recyklování starého oblečení, které ještě stále vypadá jako nové. Jsou to originální a jedinečné kousky z dob první republiky až do období devadesátých let.

Oblíbeným módním stylem se stává zejména proto, že záplava konfekce není všem po chuti. Pokud nechcete jít do práce v halence, kterou má Vaše kolegyně vedle v kanceláři nebo jste v té samé potkaly sousedku, zamiřte do našeho dobročinného obchodu v Heřmanově ulici  s vintage módou. Budete překvapené stylem, elegancí, kvalitou i zpracováním. Vintage oděvy jsou totiž z dob, kdy kvalita vítězila nad kvantitou, a možná proto jsou oblíbené i u takových hvězd jako je Julia Roberts, Kate Moss, Dita Von Teese. Majitelka pravých vintage kousků ví, že dýchají historií, kterou si může obléct. Příběhy, které těmito kousky prostupují a probouzejí fantazii, si Vás podmaní stejně, jako tato móda.

S našimi vintage modely se účastníme i prodejních výstav – v nejbližší době to bude jarní Dyzajn market, který se koná 22. března 2014 od 10.00 hod. na piazzetě u Národního divadla.

Vintage móda je dnes zkrátka v kurzu, tak přijďte.

Eva Hubeňáková, provozní dobročinných obchodů Sue Ryder

Darujte šanci
na důstojné stáří