Individuální dárcovství

Stáří se nás týká dřív, než sami zestárneme. Pomáhejte spolu s námi těm nejkřehčím starým lidem a jejich blízkým ve chvílích, kdy jim stáří začíná přinášet starosti. Provázejte je od prvních obtížných situací až do úplného konce. Ať jsou jejich dny naplněné radostí a bezpečím.


  • Přibližně 9 700 seniorů nebo jejich blízkých u nás hledá pomoc každý rok.
  • Čísla za rok 2020 budou kvůli současné pandemii mnohem vyšší.
  • Společně to zvládneme jen díky Vám, našim dárcům.

Daruji právě teď

Co všechno můžete udělat?

  • Přidejte se k nám a darujte jednorázový nebo pravidelný příspěvek na Dárek pro Sue Ryder.

  • Máte rádi výzvy nebo narozeninové oslavy s filantropickým přesahem? Uspořádejte vlastní Dárcovskou výzvu na podporu klientů Sue Ryder. Bude to zábava i krásný pocit.

  • Je již zcela běžné, že lidé chtějí pomáhat za života, ale také po svém odchodu. Sepsání poslední vůle, ve které je zahrnuta i oblíbená dobročinná organizace, je nepochybně dobrý skutek a trvalý odkaz, který umožní dalším lidem prožít závěr života důstojně. Podívejte se na krásný příběh i konkrétní informace.


Jak společně pomůžeme? 


Jak se dozvíte, že Váš dar pomohl?

Vážíme si toho, že Vám nejsou lhostejné osudy starých lidí v ČR. O využití Vašich darů Vás budeme pravidelně informovat. Aktuality anebo historie Vaší pomoci najdete na Dárek pro Sue Ryder, ještě rychleji je získáte na sociálních sítích Sue Ryder Facebook, Linkedin, Instagram.


Poskytnuté dary si mohou dárci odečíst od daňového základu.


Kontakt:

Monika Havlová
fundraiser - individuální dárcovství
Mobil: +420 775 429 446
E-mail: monika.havlova@sue-ryder.cz

 

Darujte šanci
na důstojné stáří