Benefice

Sue Ryder Charity Cup

Sue Ryder Charity Cup je benefiční turnaj firem v malé kopané. Máte-li mezi sebou kolegy s vášní pro fotbal, zaregistrujte svůj tým. Podpoříte týmového ducha vašich zaměstnanců. Turnaj má svou dlouholetou tradici a mezi firmami dobré  jméno. Součástí startovného je reklamní plnění, upravené smlouvou o reklamě a propagaci. Nemáte-li tým, nevadí. Zapojit se můžete též virtuálně nebo se můžete stát partnery akce. Vše důležité se dočtete na stránkách Sue Ryder Charity Cup.


Den v obchodě

Den v obchodě je koncipován jako charitativní bazar, organizovaný a propagovaný zaměstnanci firmy. Nápad vznikl a byl poprvé vyzkoušen týmem dobrovolníků ze společnosti Google, kteří v rámci akce získali pro Domov více než 11 tis. Kč. Zorganizujete ve své firmě sbírku věcí, která se pro jeden den stane sortimentem v jednom z našich dobročinných obchodů. V den D si vaši zaměstnanci vyzkouší práci prodavače na vlastní kůži. Tržbou onoho dne podpoříte péči o staré lidi.


Tombola, aukce, bazar…

Uspořádejte večírek pro své zaměstnance s charitativním podtextem. Tombola, aukce či bazar jsou také skvělou příležitostí jak spojit zábavu s filantropií.


Pečení, kavárna, snídaně…

Uspořádat charitativní pečení, kavárnu či snídani s cílem podpořit Sue Ryder se může stát milou tradicí. Prodej domácích koláčů, cukroví, domácí limonády nebo kávy zahřeje u srdce nejen vaše zaměstnance, ale i seniory, kteří se začínají ztrácet ve stáří.


Filmový večer, přednáška, workshop…

Pozvěte své zaměstnance na promítání filmu nebo dokumentu a výši dobrovolného vstupného nechte na nich. Uspořádejte pro ně besedu, přednášku nebo workshop a dejte jim možnost  finančně se zapojit.


V případě Vašeho zájmu o jakoukoliv formu spolupráce se, prosím, obraťte na:

Ivana Krýžová
fundraiser - firemní dárcovství
Mobil: 773 793 783
E-mail: ivana.kryzova@sue-ryder.cz

 

Darujte šanci
na důstojné stáří