Dárek za téměř dva miliony korun!

Našli jste pod stromečkem to, co jste si přáli? My jsme si náš dárek rozbalili začátkem nového roku a výsledek nás ohromil!
 
Na stránce www.darekprosueryder.cz jsme vybrali k podpoře služby, které mají největší vliv na kvalitu života starých lidí. Po součtu všech darů jsme zjistili, že individuální dárci podpořili klienty Sue Ryder neuvěřitelnou částkou 516 011 korun.
 
Firemní dárci podpořili Sue Ryder též v nečekané výši 875 700 korun.
 
Prodejem charitativních PF jsme získali 423 340 korun. Ve spolupráci se společností Cushman & Wakefield, HSBC nebo ŠkoFIN se nám povedlo vytvořit nejen krásná přání, ale také zprostředkovat mnoha lidem emotivní zážitek a příběh vzniku PF, na kterých se podíleli klienti Sue Ryder.
 
Přijaté dary v celkové výši 1 815 051 Kč budou využity na zajištění sociálních i zdravotních služeb v Sue Ryder v roce 2020.

Děkujeme všem dárcům za podporu a projev důvěry. Děkujeme společnosti Conseq Investment Management, která tuto kampaň doprovázela jako partner. Přejeme vám v novém roce vše dobré a tolik radosti, jako jste poslali vy prostřednictvím svých darů do života lidí v Sue Ryder. 
 
 
PS: Darovací stránka www.darekprosueryder.cz zůstává aktivní po celý rok, abyste radost do života klientů Sue Ryder mohli poslat kdykoliv.

Darujte šanci
na důstojné stáří