Házíme Vám rukavici!

Zvolte si zbraň, kterou budete v roce 2016 bojovat za důstojné stáří. Uspořádejte po vzoru našich mušketýrů vlastní, komunitně-fundrasingovou akci na podporu Domova!

Matěj Lejsal ujel pro Domov 1 000 km na kole Gazelle Caby 1. Patrik Bém strávil 24 hodin na běžeckém pásu. Radek Medal zdolal maraton. Radka Kulhánková s manželem a dobrovolníky projeli 52 oblíbených míst našich klientů. Pan Václav Pumpr slavil 60. narozeniny a místo dárků pro sebe si přál finanční dary pro Domov. Bára Fr?hde založila tradici charitativních dětských bazárků ….

Všechny zmíněné počiny měly dvě věci společné. Byl to zážitek a přinesl finanční pomoc pro Domov. V letošním roce se však žádný mušketýr neobjevil! Přijmete naši výzvu a uspořádáte pro nás vlastní komunitně-fundraisingovou akci Vy? Charitativní rozměr můžete dát čemukoliv, co máte rádi - zahradní slavnosti, večeři pro přátele, výletu na Říp. Celou věc můžete také pojmout jako osobní výzvu - můžete zhubnout, naučit se zpívat, začít se otužovat ...
A nebojte se! Nenecháme Vás v tom samotné! K ruce všem statečným dobrovolným fundraiserům bude Radka Kulhánková, která má v této oblasti zatím nejbohatší zkušenosti.
Děkujeme Vám!

Kontakt:
Radka Kulhánková
Mobil: +420 774 377 124
E-mail: radka.kulhankova@sue-ryder.cz

Darujte šanci
na důstojné stáří