Kéž by byly Vánoce celý rok!

Letos se náš vánoční stromeček blýskal, jak ještě nikdy ne! Lesk mu dodalo 115 darů, které jste poslali přes Adventní kalendář nebo složili přímo na účet Domova, a 13 objednávek novoročních přání, které jsme pro Vás ušili na míru. Vaše dobré skutky přinesly 842 500 Kč na podporu důstojného stáří!

Nesmírně si vážíme Vaší podpory a děkujeme za ni! Díky Vám můžeme pořídit třeba generátor kyslíku nebo vozík na léky. Ale také financovat poradenství v otázkách stáří či hodiny, které může starý člověk s Vaší pomocí a díky osobní asistenci Sue Ryder strávit doma!

Vánoční atmosféra v mnoha lidech probouzí sociální cítění. Stejně tak tomu bylo i letos, kdy téměř dvě pětiny Čechů plánovaly poslat příspěvek na dobročinné účely. V naší zemi jsou nejčastějšími příjemci dárků děti z dětských domovů. Ale ani křehké stáří Vás nenechalo lhostejnými.

  • Prostřednictvím Adventního kalendáře poslalo 104 individuálních dárců částku 320 850,- Kč, kterou 3 firemní dárci zarovnali na konečných 382 500 Kč.
  • Dalších 7 firem a jeden velmi štědrý individuální dárce využili jiné dárcovské cesty, které v cíli přinesly 330 000 Kč.
  • Pokračování projektu Přání financují péči přineslo 13 firemních objednávek novoročních přání v celkové hodnotě 130 000 Kč.

Radka Kulhánková

 

Darujte šanci
na důstojné stáří