Obnova postelového parku Sue Ryder

Od konce března můžete přispívat prostřednictvím kampaně Garáž Sue Ryder na nákup kvalitních polohovacích lůžek pro 52 klientů Sue Ryder. Na obnovu postelového parku se dosud vybralo 222 296 Kč od individuálních dárců a 104 568 Kč od dárců firemních.
Všem moc děkujeme a jedeme dál! Přispívat můžete až do září tohoto roku.

Postele představují pro staré lidi velkou část jejich světa. Péče o tyto klienty by nebyla možná bez kvalitních elektricky ovladatelných polohovacích lůžek, zajišťujících svým majitelům pohodlí a bezpečí.

Postele ve Sue Ryder překračují svou životnost již 8. rokem, jejich stav je poznamenám dlouhodobým intenzivním používáním a dochází u nich k opakovaným poruchám.

V rámci kampaně Garáž Sue Ryder vybíráme prostředky na nákup nových lůžek a na servis celé naší Garáže, který zahrnuje také práci našeho personálu. Kvalitní polohovací lůžko pečovatelům umožní snížit fyzickou zátěž a ušetřit čas. Ten pak mohou věnovat komunikaci s klienty a trávení společného času při některé z mnoha akcí, které v Domově probíhají. (například při  oslavách MDŽ nebo prvního jarního dne.)

 

Darujte šanci
na důstojné stáří