Rodinný bazárek opět překonal 50.000 Kč

Je to zrovna měsíc od posledního, již pátého, bazárku pro rodiny s dětmi. Hromady darovaných věcí se nám podařilo roztřídit a díky zapůjčeným stojanům od firmy Spona pěkně rozvěsit. I přes nádherné počasí dorazila spousta lidí. Výtěžek pro Domov Sue Ryder se přehoupl opět přes magickou hranici 50.000 Kč! Sice jen o 300, ale přeci.

Náš sen o dosažení 60.000 Kč se sice nesplnil, ale i tak jsme více než spokojené. Opět jsme se poučily, že touha a nadšení je silná hnací síla, ale nenahradí další páry třídících a skládajících rukou. Každý bazárek je pro nás, maminky – dobrovolnice, příležitostí potkat se, popovídat si a vyměnit zkušenosti. Sama za sebe hodnotím letošní akci jako velmi úspěšnou. Opět se mi z různých stran donesla řada kladných ohlasů. Letošní příprava u mě dokonce tentokrát vyžádala návštěvu kardioologické ambulance. Možná i to je důkaz, že kromě finanční pomoci pro Domov Sue Ryder  je bazárek mojí srdeční záležitostí ...
Podzimní 6. bazárek potřeb pro rodiny s dětmi chystáme na sobotu 16. října. Děkujeme všem dárcům, nakupujícím a stále rostoucímu počtu spolupracujících institucí (školek, škol, rodinných a mateřských center ...), a hlavně dobrovolnicím, nejen z řad maminek Sue Ryder.

Barbora Froehde, organizátorka akce - dobrovolnice

Darujte šanci
na důstojné stáří