Sue Ryder přijme všeobecnou zdravotní sestru s možností zkráceného úvazku

Více času na klienty ● Opora multidisciplinárního týmu ● Pracovní kolektiv, který si pomáhá ● Mzda po zapracování až 50.000 Kč ● Vzdělávání, které Vás posune dál ● Bereme i absolventy!  ● Možnost zkráceného úvazku


Koho hledáme?

Kolegyni nebo kolegu s kvalifikací všeobecná sestra, s chutí pomáhat seniorům a v ideálním případě se zkušeností s prací v sociálních službách pro seniory. Není to ale podmínka! Absolventy rádi zaučíme.

Stanete se součástí multidisciplinárního týmu Sue Ryder. Kromě zdravotních sestřiček ho tvoří sociální pracovníci, pečovatelé, kolegové z rehabilitace a aktivizace, nutriční terapeutka, psycholožka, kaplan, koordinátorka paliativní péče,  lékaři, metodik psychobiografického modelu péče, vedoucí domova pro seniory, vedení organizace a také dobrovolníci.

Co Vám můžeme nabídnout?

  • Mzdu po zapracování až 50.000 Kč, včetně zákonných příplatků, vyšší příplatek 25 % za práci o víkendu.
  • Práci na celý nebo částečný úvazek (vhodná pro absolventy nebo maminky po mateřské) - směnný, nepřetržitý provoz (denní a noční směny). 
  • Pocit smysluplnosti a uspokojení – je pro nás důležitá důstojnost člověka i vysoká kvalita péče a to se týká jak klientů, tak také našich zaměstnanců.
  • Odborné vzdělávání v péči o seniory (např. v oblasti paliativní péče - ELNEC, bazální stimulace nebo psychobiografického modelu péče).
  • Pravidelné supervize.
  • Možnost přespávání mezi směnami přímo v objektu.
  • Dotované stravování v restauraci Sue Ryder.
  • Práci v příjemném prostředí historického Michelského dvora v centru Prahy
    (3 minuty chůze od zastávky tramvaje č. 11 – Michelská, 16 minut busem na metro A – Želivského, 11 minut tramvají na metro C - I. P. Pavlova).
  • Kadeřnice, kosmetika, bezplatné masáže, vstupenky do ZOO a další benefity.

Napište nám, přiložte životopis, a přijďte si s námi i jen nezávazně popovídat o Vašich představách. Rádi Vám Sue Ryder - Vaše případné budoucí působiště představíme.

Kontakt:
Marie Audy
E-mail: marie.audy@sue-ryder.cz
Domov Sue Ryder, z.ú.
Michelská 1/7
140 00  Praha 4

Zajímá Vás víc?

Rozhovor s Veronikou Hovorkovou, vedoucí zdravotní péče v domově pro seniory Sue Ryder 

Rozhovor s MUDr. Petrem Herlem, domovským lékařem Sue Ryder

Fotogalerie: Masopustní veselí v Sue Ryder. 

O Sue Ryder

Jsme veřejně prospěšná organizace zaměřená na téma stáří a důstojnosti. Naše služby jsou závislé na podpoře dárců a poskytujeme je seniorům už od roku 1998. V rámci projektu Cesta životem se ve službě domov pro seniory zaměřujeme na práci s biografií klientů podle ošetřovatelského modelu profesora Böhma. Integrujeme paliativní péči za podpory programu „Spolu až do konce“ od nadačního fondu Abakus. Měníme osudy konkrétních starých lidí i celý příběh péče o seniory v ČR.

Darujte šanci
na důstojné stáří