Sue Ryder přijme fyzioterapeuta nebo fyzioterapeutku

Odborná rehabilitační péče o seniory ● Individuální přístup ke klientům ● Opora multidisciplinárního týmu ● Pracovní kolektiv, který si pomáhá ● Vzdělávání, které Vás posune dál ● Bereme i odhodlané absolventy


Koho hledáme?  

Kolegyni nebo kolegu s dokončeným vzděláním v oboru fyzioterapie, který má rád seniory a stane se členem týmu rehabilitace domova pro seniory Sue Ryder. V zádech bude mít odborníky ze zdravotní i sociální oblasti - sociální pracovníky, zdravotní sestry, pečovatele, kolegy z aktivizace, nutričního terapeuta, psycholožku, kaplana, koordinátorku paliativní péče, lékaře, vedoucí domova pro seniory a také dobrovolníky.  Péče v Sue Ryder je založená na individuálním přístupu v souladu s životním příběhem těch, o které pečujeme.

Čím naplníte svůj pracovní den?

Odbornou rehabilitační péčí o klienty domova pro seniory Sue Ryder, hodinami individuální fyzioterapie, skupinovým cvičením nebo poradenstvím v oblasti kompenzačních pomůcek. Dny Vám budou projasňovat veselé akce s klienty jako třeba tradiční Podzimní olympiáda.

“Na Sue Ryder mě baví vysoká kvalita péče, individuální přístup a čas, který můžeme věnovat klientům. A pak čas, který v Sue Ryder můžeme věnovat vzdělávání. Jsou tady veliké příležitosti učit se a profesně se posouvat stále kupředu. A taky je tu legrace,“ říká Karolína Petrnoušková z týmu rehabilitace. Na fotografii předává cenu za účast v olympijském klání paní Aleně, klientce Sue Ryder. I tak vypadá práce v rehabilitaci.

Co by bylo skvělé?  

  • Když budete mít alespoň základní znalosti o kompenzačních pomůckách pro seniory. 
  • Když jste týmový hráč, který se nelekne ani samostatné práce.
  • Když máte chuť a odhodlání učit se nové věci v péči o seniory. Zkušenosti nejsou podmínkou. Ty získáte u nás! 

Co Vám můžeme nabídnout? 

  • Práci na DPP, DPČ nebo pracovní smlouvu v rozsahu zkráceného až do 1,0 úvazku
  • Mzdu ve výši 38 000 Kč po zapracování
  • 5 týdnů dovolené a 5 dní sickdays
  • Pocit smysluplnosti a uspokojení – je pro nás důležitá důstojnost člověka i vysoká kvalita péče, a to se týká jak klientů, tak našich zaměstnanců
  • Prostor pro vlastní seberealizaci  
  • Vzdělávání v paliativní péči, možnost účasti na specializovaných fyzioterapeutických kurzech, práce s biografií, praktická a bohatá nabídka interních kurzů na míru, které ihned využijete v praxi
  • Pravidelné supervize a intervize
  • Práci v přátelském kolektivu a příjemném prostředí historického Michelského dvora v centru Prahy (3 minuty chůze od zastávky tramvaje č. 11 Michelská, 16 minut busem na metro A Želivského, 11 minut tramvají na metro C I. P. Pavlova) 
  • Dotované stravování v restauraci Sue Ryder 
  • Kadeřnice, kosmetika, vstupenky do ZOO a další benefity

Zajímá Vás víc?

Napište nám e-mail nebo dopis, přiložte životopis, a přijďte si s námi i jen nezávazně popovídat o Vašich představách. Rádi Vám Sue Ryder - Vaše případné budoucí působiště představíme.

Kontakt:
Marie Audy
E-mail: marie.audy@sue-ryder.cz
Domov Sue Ryder, z.ú., Michelská 1/7, 140 00  Praha 4


O Sue Ryder 

Jsme veřejně prospěšná organizace zaměřená na téma stáří a důstojnosti. Naše služby jsou závislé na podpoře dárců a poskytujeme je seniorům už od roku 1998. Měníme osudy konkrétních starých lidí i celý příběh péče o seniory v ČR. Přidejte se k nám.

Darujte šanci
na důstojné stáří