Máme novou pomůcku – stropní závěs na nácvik chůze! Díky dárcům

Do oddělení rehabilitace přibyl díky štědrosti individuálních i firemních dárců nový pomocník v péči o naše klienty, stropní závěs na nácvik chůze. Pomocí tohoto přístroje se klienti s velice oslabeným pohybovým aparátem učí znovu jistě stát a chodit a to bez neustálé podpory rehabilitačních pracovníků. Ti budou mít čas sledovat a korigovat správný pohyb a chůzi klienta, aniž by se strachovali o jeho bezpečnost. Pomůcka zároveň ušetří fyzickou námahu personálu i klienta. Pro několik našich klientů bude rehabilitace na stropním závěsu velký zážitek - po dlouhé době si budou moci stoupnout a zažít opět pocit volnosti! Podívejte se, jakou radost z pohybu měl jeden z našich klientů, pan Toník…

Naplnit sbírku k zakoupení tohoto závěsu nám pomohlo několik desítek individuálních dárců. Mezi nimi také dvě dárkyně, které pro nás uspořádaly své narozeninové oslavy. Vyzvaly své přátele a známé, aby místo dárků přispěli finančním darem na podporu péče ve Sue Ryder, a výtěžky nám pak věnovaly. Pokud byste i Vy rádi oslavili narozeniny přispěním na dobrou věc, inspirovat se můžete zde. 

Celou částku potřebnou k zakoupení závěsu pomohla zkompletovat firma BTL zdravotnická technika, a.s., díky které se sbírka mohla uzavřít a přístroj zakoupit. Všem srdečně děkujeme!

 

Darujte šanci
na důstojné stáří